AtlanticaAtlantica båtförsäkringar är till omsättningen Sveriges största båtförsäkringsbolag. Bolaget grundades i Göteborg redan 1916 med Hugo Röhss vid rodret. Bolaget växte fort tack vare sina många kontakter i båtbranschen och blev snabbt ett väldigt populärt båtförsäkringsbolag. Idag har man stora delar av marknaden av just den enkla anledningen att man specialiserat sig på båtförsäkringar och vet hur de skall hanteras på bästa och snabbaste sätt. Försäkringstagaren kan vara trygg i att få ett mycket kunnigt och väl fungerande båtförsäkringsbolag i form av Atlantica båtförsäkringar.

En del av Moderna Försäkringar

Atlantica är en del av försäkringsbolaget Moderna Försäkringar som i sin tur numera ägs av den danska försäkringskoncernen TryggVesta. Koncernen är nordens näst största försäkringskoncern inom sakförsäkringar. Atlantica har därför blivit den del av bolaget som helhjärtat arbetar med just båtförsäkringar. På så sätt kan man erbjuda kunden en väl fungerande verksamhet med expertkompetens lång utöver det vanliga.

Flera olika båtförsäkringar

Bolaget arbetar med att ha någonting att erbjuda alla. Därför har man arbetat fram olika former av en båtförsäkring beroende på vilket skydd och vilka förutsättningar varje individ har som söker upp bolaget. Atlantica har också möjlighet att erbjuda flertalet förmåner och rabatter till sina kunder, framförallt inom förebyggande utrustning som minskar risken för att båten skall skadas eller bli stulen. Det kan röra sig om larm eller låsanordningar. Dessutom har man ett mycket välarbetat lojalitetsprogram där varje skadefritt år lönar sig, sett till premien för försäkringen.

Räkna ut din premie direkt

På Atlanticas hemsida kan du snabbt och enkel räkna ut vad din premie kommer kosta utifrån vilken typ av försäkring du vill ha, vad du har för båt och hur ditt liv ser ut. Atlantica har också en mycket bra funktion på sin hemsida där man ser efterlysta båtar listade. Här försöker man hjälpas åt med att återfinna stulna båtar. Båtfolk hjälper varandra och det är ett sätt att erbjuda ännu mer värde för besökare och båtmänniskor.