Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss som driver Allt om Försäkring så kan du använda dig av nedanstående formulär. Det går även bra att skicka ett email direkt till info[at]alltomforsakring.se. Vi försöker svara på alla frågor inom 24 h. Notera att du enbart kan använda formuläret om du har frågor om något som gäller denna sajt. För privata försäkringsärenden hänvisar vi dig istället till respektive försäkringsbolag. För kontakt och personlig service hos dessa bolag bör du vända dig till kundtjänst. Har du synpunkter eller frågor kring den information som återfinns på Allt om Försäkring så tar vi tacksamt emot dessa via mail.

Om oss

Allt om Försäkring är en oberoende jämförelsesajt skapad för dig som är ute efter att hitta det bästa försäkringsskyddet. Här kan du hitta information om olika försäkringar samt jämföra ledande försäkringsbolag. Sajten grundades redan 2008 och mycket har hänt inom försäkringsbranschen sedan dess. Vårt mål är att alltid hålla oss ajour med vad som händer inom försäkringsbranschen. Detta för att vi ska kunna förmedla denna kunskap vidare till våra besökare. Detta med förhoppningen att du som läser detta ska kunna fatta ett välgrundat beslut gällande dina försäkringar.

Vi som driver www.alltomforsakring.se står inte själva bakom något försäkringsbolag. På så sätt kan du lita på att den information du får på sajten är objektiv och inte styrs av någon tredje part. Vi kan däremot inte ansvara för att all information på sajten alltid är 100% korrekt. Detta då många försäkringsbolag gör förändringar utan vår vetskap. Det är därför upp till dig som försäkringstagare att inhämta rätt information innan du tecknar en försäkring. Ser du något på sajten som inte stämmer eller som behöver korrigeras så uppskattar vi om du tar kontakt med oss.