LänsförsäkringarLänsförsäkringar arbetar för att skapa trygghet för människor. Företaget har tagit fram erbjudanden och tjänster som är tänkta att passa alla typer av människor som befinner sig i olika faser i livet. Länsförsäkringar arbetar främst med försäkringsfrågor men har numera helhetslösningar inom bank, lån och pension.

Lokala kontor ger närhet till kunder

Eftersom företaget består av olika länsförsäkringsbolag runt om i landet har de fördelen att alltid finnas nära och tillhands för sina kunder. Är olyckan framme är det i stort sätt möjligt att gå in på kontoret var du än befinner dig i landet för att diskutera med en handläggare öga för öga. Företaget har både butiker och kontor där skillnaden egentligen är att de ser annorlunda ut. Företaget säljer en hel del artiklar som finns till för att undvika oförutsedda skador och olyckor.

Agria – ett djurförsäkringsbolag

Länsförsäkringar har det välkända djurförsäkringsbolaget Agria som har väldigt omfattande verksamhet gällande djurförsäkringar. Ett rekommenderat alternativ om du vill försäkra dina husdjur.

Rabatter hos Länsförsäkringar

Ju fler delar av din ekonomiska trygghet som du säkrar hos Länsförsäkringar, desto finare rabatt kommer du att få. Väljer du att spara, försäkra och sköta dina bankärenden via företaget har du lagt alla pusselbitarna rätt och får också en hel del rabatt för de olika tjänsterna. 12 procent på hushållets försäkringar, 0,20% lägre ränta på lånen och ingen avgift på dina bankkort. 

Försäkringar som erbjuds av Länsförsäkringar

– Boendeförsäkring
– Fordonsförsäkring
– Båtförsäkring
– Barnförsäkring
– Olycksfallsförsäkring
– Sjukvårdsförsäkring
– Livförsäkring
– Djurförsäkring
– Graviditetsförsäkring