Trygg HansaTrygg Hansa är ett av Sveriges största sakförsäkringsbolag. Företaget har gjort en uppdelning och har avdelningarna företag, privat, care och skador. Företaget erbjuder försäkringar av alla typer och det spelar ingen roll hur gammal du är eller om du är ensam eller har familj. Trygg Hansa har ett brett utbud av försäkringar just för att det skall passa alla typer av personer som är i behov av någon form av skydd.

Bra och snygg webbshop

Trygg Hansa har en webbshop där olika säkerhetsprodukter finns som hjälper dig i din vardag för att förebygga olika typer av skador. Trygg Hansa har också en bred information via sin hemsida där de informerar om råd, erbjuder visuella guider och svarar på frågor. De har alla tänkbara kontaktmöjligheter för sina kunder som enkelt kan få tala med kundtjänst.

Behovsguide

Trygg Hansa har också en bra behovsguide som är anpassad att ta fram de försäkringarna som rör just dig beroende på de olika förutsättningar som du har i ditt liv. Genom att gå igenom guiden kommer du få klarhet på vad du är i behov av som försäkringstagare.

Försäkringar som erbjuds av Trygg Hansa

– Boendeförsäkring
– Fordonsförsäkring
– Båtförsäkring
– Barnförsäkring
– Olycksfallsförsäkring
– Gravidförsäkring
– Studentförsäkring
– Sjukvårdsförsäkring
– Utlandsförsäkring