Netviq

netviq-logga

Netviq är ett försäkringsbolag som ägs av Moderna Försäkringar som ingår i TryggVesta-koncernen. Netviq skiljer sig på så vis från Moderna Försäkringar genom att endast verka och finnas på Internet. Mottot ligger i att erbjuda mycket konkurrenskraftiga och prisvärda försäkringar och det här görs just i att inte erbjuda några som helst kontor eller mellanhänder som handhar försäkringarna. Allting tecknas på nätet och på så vis har man en stenhård kostnadskontroll. Kundtjänsten chattar du med och all brevväxling sker via e-post.

Du hittar aldrig Netviq i olika jämförelsetjänster så som Insplanet.com vilket kan bidra till att de tär svårare att hitta bolaget men givetvis får det också effekten av att när du väl finner dem så finns möjligheten att förhandla sig till väldigt bra försäkringserbjudanden.

Allmänna krav

För att exempelvis teckna en bilförsäkring hos Netviq kräver bolaget att du skall vara minst 24 år eftersom det har en stor påverkan på försäkringspremien. Boende i bostadsrätt rekommenderas att teckna tilläggsförsäkring som kallas för bostadsrättstillägg för att garantera att alla skador skall ingå i försäkringen.

Försäkringar som erbjuds av Netviq

- Bilförsäkring
- Husvagnsförsäkring
- Släpvagnsförsäkring
- Hemförsäkring
- Villaförsäkring
- Fritidshusförsäkring


För mer information om företaget Netviq och deras försäkringar hänvisar vi till kontaktinformationen ute till höger