Atava Försäkringar

Atava FörsäkringarAtava försäkringar är ett helt webbaserat försäkringsbolag där du styr och ställer i dina försäkringar direkt från hemsidan. Det innebär att kostnaderna för Atava är relativt låga och de kan hålla bra försäkringar till mindre kostnader, utan att minska på kvalitén. Det är mycket enkelt att bara via några klick skapa och avsluta de försäkringar som är aktuella.

Drivs av Trygg Hansa

Atava försäkringar drivs som ett fristående koncept av försäkringsbolaget Trygg Hansa. Atavas försäkringar för vit- och brunvaror gäller för obegränsat antal och så även för datorer. Företaget har också en speciell försäkring som kallas för Biljettförsäkring. Det är en försäkring som innebär att du får ett avbeställningsskydd för resor men också för andra arrangemang så som en konsert.

Det smidigaste som företaget har att erbjuda är att du också gör dina skadeanmälningar på nätet. Du behöver alltså inte strula med alla olika blanketter som ofta blir aktuella när det handlar om en anmälan.

Försäkringar som erbjuds av Atava

- Bilförsäkring
- Hemförsäkring
- Elprylförsäkring
- Biljettförsäkring

 

För att få mer information och för att komma i kontakt med Aatva hänvisar vi till kontaktuppgifterna som du hittar ute till höger.